Премиерът Бойко Борисов излезе с първи думи след срещата в Сараево

...
Премиерът Бойко Борисов излезе с първи думи след срещата в Сараево
Коментари Харесай

Борисов: Ивица Дачич трябва да ми се извини! Говорих с Ердоган да сменим името на...

Премиерът Бойко Борисов излезе с първи думи след срещата в Сараево с водачите. Той разкри, че се е схванал с колежката си от Сърбия и няма никакви проблеми, написа topnovini.bg.

" То няма напрежение. Казах й: Ана за какво не излезе да ми благодариш, че поканих сръбските девизиони да упражняват с нашите? Техният боен министър стоеше до нашия. Неговият министър председател стои до мен, когато приказва и през вчерашния ден си разрешава да ми вика посланика и да ми каже, че държанието ми е недопустимо. Той в този момент ще види какво е недопустимо! Ей в този момент ще види! ", закани се Борисов.

" Aко бях направил нещо неверно, бях обидил, бих отишъл и ще кажа " Извинявай ". То не е мъчно да кажеш " Извинявай ". Ивица Дачич би трябвало да ми се извини ", безапелационен беше Борисов.

" Европейски Съюз значи освен европейски фондове, освен да ти строят метро, автомагистрали, а отговорност и предвидимост ", съобщи яростно Борисов.

" Говорих с Ердоган всички да назоваваме " Турски поток " - " Балкански поток ". Така е по-красиво и общо ", сподели още Борисов.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР